Профорієнтаційна робота викладачів циклової комісії природничих дисциплін і математики

Правильний вибір професії зумовлює моральне задоволення, позитивну самооцінку, високу продуктивність праці. Він є точкою, в якій сходяться інтереси особистості та суспільства, поєднання особистих і загальних інтересів.

Профорієнтаційна робота викладачів циклової комісії природничих дисциплін і математики (голова комісії – Поштарук Л.І.) переслідує мету виявлення серед сільської та міської молоді юнаків і дівчат, схильних до педагогічної діяльності.

Отож, 6 квітня 2017року викладачі означеної комісії  Поштарук Л.І., Білошкурська С.С., Шабаш С.П., Федоров М.В.  провели виїзні зустрічі з учнями 9-11 класів   Вишнопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Майданецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, Зеленківської ЗОШ І-ІІ ступенів, Мошурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Веселокутської ЗОШ І-ІІ ступенів Тальнівського району Черкаської області, які мають хист до педагогічної діяльності та бажання отримати відповідну спеціальність в КВНЗ «Уманський гуманітарно-педагогічний коледж ім. Т.Г.Шевченка».

Кожен представник циклової комісії  довів до відома школярів умови вступу та навчання, можливість отримання додаткової освіти, працевлаштування та подальшої освіти, як в Україні, так і за кордоном.

Зустрічі пройшли в теплій та дружній атмосфері!

Шановні абітурієнти!  Обирайте свій шлях у майбутнє! Хай вам щастить ! 

 Завідувач інформаційно-консультаційним пунктом  КВНЗ «Уманський гуманітарно-педагогічний коледж ім. Т.Г.Шевченка» 

Федоров М.В.

 

 

Одна думка про “Профорієнтаційна робота викладачів циклової комісії природничих дисциплін і математики”

Коментарі закриті.