Всеукраїнський день дошкілля

27-28 вересня в Комунального вищого навчального закладу «Уманський гуманітарно-педагогічний коледж ім. Т.Г. Шевченка» відбулися заходи приурочені Дню дошкілля: виставка студентських плакатів «Дивовижний світ дитинства», «До 100-річчя від дня народження В.О. Сухомлинського»; виставка методичних посібників та дидактичних ігор викладачів методик дошкільної освіти; вистава лялькового театру «Хитра лисичка», «Веселий клоун» та конференція по підсумках літньої педагогічної практики «Літня педагогічна практика: успіхи, досягнення, перспективи».

У рамках Дня дошкілля у ЗДО № 15 «Сонечко» м. Умань проведено ранкові зустрічі «Привіт малюче», міні-футбол, заняття з паперопластики в старшій групі та круглий стіл «В методичну скриньку вихователя», на якому було обговорено питання використання дидактичних ігор по ознайомленню дітей старшого дошкільного віку з природою. У ЗДО №12 «Золота рибка» для вихователів проведено майстер-клас по впровадженню техніки з квілінгу.

Бути вихователем – високе покликання і глибока повага. Від мудрості вихователя, його терпіння і уваги до внутрішнього світу дитини залежить щасливе дитинство і подальша доля кожного вихованця.

Хочемо привітати зі святом колег, які віддають щоденно тепло своїх сердець дітям. Доброта і педагогічна майстерність, мудрість та терпіння день у день перетворюють Вашу роботу в радість та щастя!

Щира подяка всім працівникам дошкільної освіти за щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, наполегливість і високий професіоналізм. Адже саме Ви виховуєте майбутніх науковців, урядовців, добрих людей.

Тож нехай доля сторицею віддячить Вам за невтомну працю незмінною прихильністю. Від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, натхнення, любові, здійснення мрій та сподівань.

Поштарук Л.І., завідувач ВДІПО, Любченко І.І., к.п.н., голова циклової комісії педагогіки і психології та методик дошкільної освіти.