ВШАНУВАННЯ ВЕТЕРАНА ПРАЦІ, ПЕДАГОГА І ПОЕТЕСИ

Турбота про ветеранів педагогічної праці посідає важливе місце у діяльності викладацького та студентського колективів

КЗ «Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т.Г.Шевченка Черкаської обласної ради». Тому здобувачі освіти та їх наставники використовують кожну нагоду, щоб зберегти у пам’яті нащадків прізвища та інтелектуальну спадщину колишніх педагогів коледжу, серед яких багато творчих особистостей.

23 листопада 2023 року делегація КЗ «Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т.Г .Шевченка Черкаської обласної ради» у складі викладачів Поштарук Л.І., Бондаренка О.С., працівника бібліотеки Мельничук Н.П. та здобувачів освіти 103-МП групи доєдналася до бібліотечного заходу в Іванівській гімназії Паланської сільської ради Уманського району, який був присвячений творчості місцевих письменників: Задорожнього Володимира та Животівської Марії, бо Марія Ілларіонівна впродовж певного часу працювала у коледжі методистом заочного відділу та викладачем. І саме відділення дошкільної і початкової освіти та циклова комісія української мови та літератури посприяли тому, щоб побачила світ поетична збірка Марії Животівської «На крилах пісень».

Потім делегація коледжу заїхала провідати Животівську Марію Ілларіонівну у неї вдома. Господиню розчулили теплі слова гостей про її поезії, спогади про її роботу у стінах коледжу, а також гостинці від здобувачів освіти 103-ПМ групи (класний керівник – Поштарук Л.І.).

Впевнені, що такі заходи вчать молоде покоління піклуватися про тих, хто потребує допомоги, виховують чуйність і повагу до людей поважного віку.

Бібліотека КЗ «Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім.Т.Г.Шевченка Черкаської обласної ради»

https://www.facebook.com/umanpedcollege/posts/pfbid05zvh4scTW3QBVFrvZW1Q5UnTKX8LZZbC6ahXxWNG652msYXfhNMsEtyr9tMHz3vCl