ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

Мрієте стати студентом Комунального вищого навчального закладу «Уманський гуманітарно-педагогічний коледж ім.Т.Г.Шевченка»?

Поринути в атмосферу найпопулярнішого закладу?

Познайомитися з досвідченими викладачами?

Тоді для Вас День відкритих дверей у КВНЗ «Уманський гуманітарно-педагогічний коледж ім. Т.Г.Шевченка»!

Як один із найстаріших вищих навчальних закладів України, коледж має високий рейтинг у молоді. Сьогодні він став перлиною старої Умані і  на якісно новому рівні примножує властиві лише йому навчальні, наукові, культурно-мистецькі та спортивні традиції.

Головна ж мета педагогічного і студентського колективів – перетворення коледжу в сучасний європейський навчальний заклад зі збереженням здобутків і утвердженням найкращих національних академічних традицій.

Це  наше  сьогодення,  що  невпинно  спливає  у  нову  й  новітню історію, яку з іменем Великого Тараса ми пишемо на  сторінках книги життя рідної альма-матер.

27 січня 2017року КВНЗ «Уманський гуманітарно-педагогічний коледж ім. Т.Г. Шевченка» гостинно відчинив свої двері для абітурієнтів.

Щиро радіємо , що до нас завітали абітурієнти із загальноосвітніх шкіл м.Умань, Уманського району Черкаської області, м. Первомайськ Миколаївської області,  Кіровоградської  та Київської областей.

Кожен учасник Днів відкритих дверей відвідав екскурсію в музейну кімнату коледжу, познайомився з кабінетами та лабораторіями, мав можливість поспілкуватися зі студентами та викладачами всіх відділень, студентським самоврядуванням, побачити загальну презентацію коледжу, ряд телевізійних передач «Педколедж-інформ» з потоку коледжанського життя.

 иДля того, щоб якнайкраще організувати перебіг Дня відкритих

дверей,  організатори  запропонували  учасникам зареєструватися  та заповнити  заявку у  фойє  коледжу.  Після  реєстрації  кожен  отримав презентаційні матеріали про роботу коледжу та приймальної комісії, коледжанську газету «Педагогічний кур’єр», номери телефонів організаторів,  які  допоможуть  приємно  і  змістовно провести  час  у закладі.

О 10.00 год пройшла зустріч з адміністрацією закладу, під час якої абітурієнти та їх батьки мали можливість поставити питання та отримати вичерпні відповіді щодо навчально-виховного процесу у коледжі.

Індивідуальний підхід до кожного абітурієнта – особливість КВНЗ «Уманський гуманітарно-педагогічний коледж ім.Т.Г.Шевченка». Ми робимо основний акцент на те, щоб Ви отримали максимум корисної інформації та задоволення завітавши до нас.

Наші двері відкриті для Вас! Наступні Дні відкритих дверей: 31 березня, 28 квітня, 26 травня 2017року.

До зустрічі!

Завідувач консультаційно-

профорієнтаційного пункту КВНЗ «Уманський

гуманітарно-педагогічний коледж

ім.Т.Г.Шевченка» Михайло Федоров

 

2 коментарі до “ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ”

  1. Доброго дня. Скажіть будь ласка що мені потрібно щоб вступити в коледж я закінчила Тульчинське училище культури. Хочу поступити на дошкільну освіту,так як працюю завідувачем днз. Дякую

    1. Доброго дня. Для вступу Вам потрібно привести дипломи, які Ви отримали. Крім того 6 фотокарток, медичну довідку, копію паспорта та ідентифікаційного коду. За детальнішою інформацію зверніться за телефоном заочного відділу (04744)4-04-72 або (04744)4-04-76

Коментарі закриті.