ПРОФОРІЄНТАЦІЯ! ОСВІТНІЙ СТРІЙ!

14 лютого 2023 року запросили учнів 9-х класів Уманської міської гімназії №11 Уманської міської ради Черкаської області на День відкритих дверей.

Продумали маршрути, цікаві локації для зупинок учнів з ознайомлення зі спеціальностями, за якими готують фахівців у коледжі, продумали хвилинки психологічного розвантаження, їдальня приготувала смачний обід, лабораторії чекали своїх гостей для роботи на ноутбуках з цікавими завданнями, викладачі іноземної мови налаштувалися заглибити наших гостей в іншомовне спілкування, інформатики готували комп’ютерні класи, комісія соціальної роботи приготували піскову терапію, новий банер з «відкритими серцями» та у подарунок чудові сердечка до дня закоханих, викладачі образотворчого мистецтва – патріотичну аплікацію, українська вітальня чекала для ознайомлення з українськими традиціями, музиканти налаштувалися співати і грати на музичних інструментах, хореографи підготували хореографічний зал із станками, щоб показати цікаві па та хореографічні візерунки, а в спортивному залі готувалися студенти- спортсмени з м‘ячами для гри у волейбол, а в лабораторії дошкільного виховання у живому куточку принишкли кролики, шиншилка, різнокольорові папужки, морські свинки, черепаха та інші мешканці.

У коридорах коледжу нашіптувалися радісні слова « ідуть»!!!

Завідувач навчально- профорієнтаційним центром Михайло ФЕДОРОВ перераховував для гостей папки з роздатковими профорієнтаційними флаєрами, календариками та коледжанською газетою «Педагогічний кур‘єр».

Гостей зустріли радо, доєдналися учні 9- го класу з інших шкіл Уманського району.

Усіх запрошено до актової зали для перегляду невеличкого рекламного фільму про коледж.

І раптом… Сигнал повітряної тривоги! Знову війна сказала своє слово. Клята русня підняла у повітря літаки … ТРИВОГА!

Без паніки прямуємо в укриття. Але ми вміємо тримати освітянський стрій!!!

Продовжили заплановану зустріч в укритті. Наші педагоги, кухарі, студентський уряд, перебудувавши локації в укритті, продовжили знайомство гостей з коледжем. Півтори години в укритті пройшли продуктивно. Учні позайматися цікавими справами, поспівали, потанцювали, пообідали, – а тут і відбій повітряної тривоги!

А далі ми радісно вийшли з укриттів і продовжили День відкритих дверей!

Дякуємо нашим ЗСУ за наш захист на полі бою, а ми навчилися на місцях тримати освітянський стрій.

Все буде Україна !!!!!

В.о. директора, доктор філософії Зоя КРАМСЬКА

https://www.facebook.com/umanpedcollege/posts/pfbid02XUDDfcHsokzGXc12rvsH6oqAwaZzKHS8pAwhKD39tuimVjrpfwp5SuTjXtqpkqbul

https://www.facebook.com/umanpedcollege/posts/pfbid02oYkqSByR9uACXAm53tw9fen7qov6U24d2eARtt2o8ufiaEuUfSjo4WNn4fWfxbL7l

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *