УРОЧИСТЕ ЗІБРАННЯ, ПРИУРОЧЕНЕ початку навчального року, Дню знань та посвяті першокурсників у студенти для здобувачів освіти освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра та освітнього ступеня бакалавра Комунального закладу «Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім.Т.Г.Шевченка Черкаської обласної ради»

З вітальним словом до першокурсників звернулася виконувач обов’язків директора , доктор філософії Зоя Крамська та означила, що студентська пора для більшості з першокурсників стане початком дорослого життя і прийняття перших самостійних рішень.

Коледжанську родину у 2023/24 навчальному році поповнило 130 фахових молодших бакалаврів та 35 бакалаврів. Належати до колективу Комунального закладу « Уманський гуманітарно- педагогічний коледж ім. Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради»- велика честь і відповідальність. Коледж має поважний вік -114 років, давні традиції та готує висококваліфікованих фахівців з дошкільної, початкової освіти, музичного мистецтва, працівників соціальної і спеціальної сфери.

Із найкращими побажаннями звернулися до студентів завідувачі відділень:

Світлана Слупіцька ( відділення дошкільної і початкової освіти) Людмила Сидорчук (відділення соціальної та спеціальної освіти) Людмила Вишневецька ( відділення музичного мистецтва), класні керівники, куратори груп та батьки першокурсників.

Під час урочистостей першокурсникам вручили традиційну символічну студентську символіку, вони мали можливість насолодитися виступами художніх колективів коледжу.

Впродовж заходу проходила благодійна акція «Не купуй квіти – донать на ЗСУ».

Дорогі першокурсники, нехай сьогоднішній день запам’ятається вам як початок нового етапу вашого яскравого життя! Ми дякуємо за сьогоднішнє тихе небо і відносний спокій нашим захисникам і з нетерпінням чекаємо здійснення спільної мрії – Перемоги! З вірою у ЗСУ! Непереможні, бо освічені!

Світлана МАТІЙЧУК, голова студентської ради.

https://www.facebook.com/umanpedcollege/posts/pfbid0293aRdpPm74c5TjD4yupcsEhBrBbwcXotNtV7ZSJyckjt624v2jTqteCKoAumdN65l