Шановна КОЛЕДЖАНСЬКА РОДИНО!

Дорогі колеги, ветерани педагогічної праці, здобувачі освіти, випускники КЗ «Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради» та уся освітянська спільнота!

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем працівників освіти!

Висловлюю вам вдячність за невтомну працю, за велику відданість коледжу і професії, за любов до студентської молоді і рідного краю.

???????? День працівників освіти цьогоріч відзначається в Україні разом з Днем Українського козацтва та Днем захисників і захисниць України. І в цьому є певний символізм, адже саме завдяки нашим захисникам і захисницям ми, педагоги, можемо спілкуватися, працювати і ЖИТИ!

Символічно і те, що ми, створивши хореографічну композицію у вигляді Герба України та слова «ВОЛЯ», гуртуємося, працюємо і наближаємо Перемогу!

Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою і милою приємністю.

Цими чудовими якостями ви щедро ділитесь зі студентами.

Вам вірять, вас люблять і шанують.

Бажаємо відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя і довгої людської пам’яті.

Тримаємо освітній стрій! Дякуємо Збройним силам України за можливість навчати та навчатися у складний для України час! Віримо у ПЕРЕМОГУ!

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою Зоя КРАМСЬКА