ЩЕДРІВКИ! БЛАГОДІНІ АКЦІЇ!

13 січня 2023 року до КЗ «Уманський гуманітарно – педагогічний фаховий коледж ім. Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради»

з різдвяними вітаннями та щедрівками завітали щедрувальники та славили господарів піснями, бажали нам здоров’я і достатку, перемоги, миру в новому році.

Родзинкою святкового вертепу стало водіння кози — одна з найдавніших різдвяних містерій, що збереглася до наших днів і відбувається у щедрий вечір, – яка закликала усіх присутніх робити все можливе для найшвидшої перемоги України та донатити на ЗСУ.

Коледжани пригощали гостей ( представників відділу культури Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради та школи мистецтв « АНТАРЕС» Уманської міської ради солодощами.

Але у буремному 2023 році кожна людина, кожен щедрувальник іде від хати і до хати, іде меж люди, меж заклади освіти та організації не лише, щоб примножувати українські традиції, а ще й з волонтерською метою.

Наші гості-щедрувальники збирали кошти на придбання тепловізора для ЗСУ.

Коледжани залюбки доєдналися до благодійної акції, назбирали 12 тисяч 200 грн, та одразу ж передали кошти щедрівникам- волонтерам.

Дякуємо нашим Збройним силам України за захист України!

Слава Україні! Героям Слава!

Світлана МАТІЙЧУК, культорганізатор, голова студентського самоврядування коледжу

https://www.facebook.com/umanpedcollege/posts/pfbid02yBusPrDWQay4xQMCubK2A6kNo2Q4t7FzQpC666jEJk1wLzCaPxUzCHvtMGRApzjjl