ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ! 27.01.2023

Недарма кажуть, що заклад освіти починається з дня відкритих дверей. Саме після цієї події більшість абітурієнтів приймають остаточне рішення: «вступати чи ні в обраний коледж».

Дехто думає, що йти на день відкритих дверей не обов’язково, але це потрібно, в першу чергу, самому абітурієнтові. В ідеалі добре було б побувати у закладі кілька разів, щоб остаточно визначитися зі спеціальністю, спеціалізацією і формою навчання, і щоб з’ясувати умови вступу.

Щомісяця, останньої п‘ятниці, впродовж року КЗ «Уманський гуманітарно – педагогічний фаховий коледж ім. Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради» проходять Дні відкритих дверей.

І сьогодні, 27 січня 2023 року, коледж гостинно зустрів своїх гостей- абітурієнтів і їх батьків.

Коледжани запросили майбутніх абітурієнтів на захід «День пам‘яті героїв Крут»,

далі представники адміністрації ознайомили з організацією освітнього процесу,

члени студентського уряду ознайомили з гуртками та факультативами, якими охоплені здобувачі освіти коледжу, та зі студентським життям загалом, особливо в період повномасштабної війни проти російської федерації.

Відповідальний секретар приймальної комісії Світлана БІЛОШКУРСЬКА ознайомила гостей з умовами вступу до коледжу, вказавши на діюче законодавство.

Учні- випускники 9-х та 11-х класів ЗЗСО з цікавістю відвідали музейну кімнату, коледжанські лабораторії ( «живий куточок») та «Нова українська школа», інші навчальні кабінети, спортивну залу, їдальню,гуртожиток.

Батьки абітурієнтів отримали вичерпні відповіді щодо подальшого працевлаштування випускників.

Наша коледжанська родина гостинно відкриває наші двері і наші серця для кожного майбутнього абітурієнта!

Дякуємо ЗСУ за надану нам можливість тримати освітянський стрій!

ВЧИМО З ДОБРОМ І ЛЮБОВ‘Ю !

Михайло ФЕДОРОВ, завідувач навчально-профорієнтаційного центру

https://www.facebook.com/umanpedcollege/posts/pfbid02C4anXwstwZF4BQMftrD7MaSyUJw9Nj1J1Gj9FXRvwcn27rZ9Ezu7LTNNcUQVxhbal