ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

05 грудня 2023 року в 103-ПМ групі відділення дошкільної і початкової освіти КЗ « Уманський гуманітарно-педагогічний коледж ім. Т.Г. Шевченка Черкаської обласної ради» відбулась година спілкування

«За Україну, за її волю, за честь, за славу, за народ!» до Дня Українських Збройних Сил.

Здобувачі освіти вшанували пам’ять усіх відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави, за можливість навчатися, розвиватися, радіти кожному ранку.

Українська армія пишається своєю історією, традиціями. Ніколи наші війська не загарбували чужих територій, ніколи не були агресорами.

Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців-патріотів, які демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти, і цим завойовують довіру усього світу.

Здобувачі освіти групи в рамках заходу долучилися до

майстер- класу викладача вищої кваліфікаційної категорії, викладача-методиста, викладача комісії образотворчого мистецтва та методик навчання Барабаш В.І. із створення оберегів воїнам-захисникам.

Вельмишановні наші воїни- захисники української землі та неба!

Бажаємо Вам та Вашим родинам миру, злагоди та родинного затишку, козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості та незламної сили волі.

Нехай завжди поряд крокують оптимізм, спокій та гарний настрій!

Слава Україні! Героям Слава!

Лариса ПОШТАРУК, класний керівник 103-ПМ групи