ЗУСТРІЧІ! СПІВПРАЦЯ! ПЕРСПЕКТИВИ!

Першого лютого 2024 року в КЗ «Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради» відбулася зустріч з Головою Черкаської обласної ради ректорів, директорів закладів вищої, фахової передвищої освіти, доктором економічних наук, професором Олександр Черевко.

У формі відкритої і професійної розмови з Черевком О.В., коледжани обговорили актуальні питання, пов’язані з освітнім процесом у коледжі, змінами у системі вищої та фахової передвищої освіти України, позначили діапазон проблем і викликів, з якими стикнулися заклади освіти через наслідки пандемії та війну, оцінили досвід та рішення керівництва коледжу щодо реагування на ці виклики.

Обговорили розвиток нових напрямів співпраці, окреслили нові шляхи залучення студентів до освітньо-професійних програм «Дошкільна освіта» та «Початкова освіта», проведення спільних заходів, студентську мобільність, а також обмін науковцями та лекторами.

Ми щиро вдячні Голові Черкаської обласної ради ректорів, директорів закладів вищої, фахової передвищої освіти, ректору ЧНУ ім. Б. Хмельницького Олександру ЧЕРЕВКУ, який приділив коледжанській спільноті увагу і час у рамках інтерв’ю з пресою та, ознайомившись з академічним середовищем коледжанської спільноти, під час огляду виставки творчих робіт студентів та викладачів, науковим доробком науково-педагогічних та педагогічних працівників, навчально-методичною, матеріально-технічною базами коледжу.

Радо зустріли шанованого гостя учасники творчих колективів: «Український сувенір», «Горлиця», « Перлина», «Вербиченька», «Амелі», «Штурм», народного та академічного хорів коледжу, які вмотивовані національно-патріотичною ідеєю, майстерно реалізували через Шевченкове слово, український танок, українську пісню, український музичний візерунок.

Вдячні Вам, Олександру Володимировичу, за те, що підтримуєте нас у освітньому просторі, допомагаючи реалізовувати нові проєкти та впроваджувати ініціативи. Ми цінуємо це!

Дякуємо ЗСУ за можливість тримати освітній фронт!

https://www.facebook.com/umanpedcollege/posts/pfbid02TGTGNnSi1KeeTyiP5hevKZoUh2Mb7Y37ESn26y2Fsf6FuLR4GFuQxsBiXoKF2AeZl