ЗУСТРІЧІ! СТЕЙКХОЛДЕРИ! СПІВПРАЦЯ! БЕЗПЕКА ЖИТТЯ!

7 лютого 2023 р. у КЗ « Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т.Г. Шевченка Черкаської обласної ради» провели заняття у кабінеті безпеки з колегами- завідувачами та вихователями Уманських закладів дошкільної освіти (ЗДО) № 15, 34, 25, 2, 5, 21 та 6 лютого – з представниками Уманської гімназії №8 Уманської міської ради Черкаської області.

Гості виявили бажання відвідати свою Альма-матер, ознайомитися з напрямками роботи кабінету безпеки коледжу:

– мінної безпеки;

– психоедукаційна робота ( або перша психологічна допомога);

– перша допомога.

Викладачі Захисту України Світлана ШАБАШ та Олександр ЧЕРЕВКО надали можливість разом з помічниками (студентами- бакалаврами)

набути присутнім практичних навичок першої допомоги при загрозливих для життя ситуаціях.

Особливо зацікавило гостей заняття, яке проводила інструктор з першої допомоги Світлана ШАБАШ.

Фахівець з охорони праці Олександр ЧЕРЕВКО ознайомив усіх з навчальним матеріалом, рятувальним обладнанням, наявним у кабінеті безпеки.

Щемливі миті відчули гості, проходячи коридорами коледжу, зайшовши в аудиторії, лабораторії, актову залу, – адже всі вони є випускниками нашого закладу різних років.

Хтось згадував, як проходили заняття з педагогіки, музики, хореографії, методик дошкільного виховання, своїх викладачів, та відзначили особливо приємну позитивну ауру, яка огортала їх під час сьогоднішнього перебування у коледжі.

Дякуємо нашим стейкхолдерам- роботодавцям: Світлані БУРЛАЧЕНКО (завідувач ЗДО №15), Валентині ГАЄВСЬКІЙ (завідувач ЗДО №34), Ганні ГОСПОДАРЕНКО (завідувач ЗДО №2), Любові ДІДУРІ ( завідувач ЗДО №25), Галині КРОЧАК (завідувач ЗДО №5), Світлані ГІРСЬКІЙ ( завідувач ЗДО № 21), Ларисі РУДІЙ ( вихователеві ЗДО №15), Ірині ГАРАЖІ, Вікторії

БУРЛІ (представникам Уманської гімназії №8 Уманської міської ради Черкаської області),

усім закладам освіти Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради, Управління праці та соцзахисту Уманської міської ради, Управління праці та соціального захисту населення Уманської райдержадміністрації

– професіоналам своєї справи за надання можливості проходити практичну підготовку нашим студентам на базах практики у ввірених їм закладах.

А ще з особливим трепетом згадала, що починала свою трудову діяльність вихователем дитячого садка, пізніше, викладаючи методики дошкільного виховання у коледжі ( на той час – педагогічне училище), та у ролі керівника педагогічної практики тісно співпрацювала із завідувачами, методистами, вихователями дитячих садків, намагалася довести і показати студентам-практикантам важливість кропіткої, надважливої справи виховання дітей дошкільного віку.

Щиро раді знову вітати шановних колег у стінах рідного коледжу. Наші двері і наші серця відкриті для вас!!!

Всі ми родом з дитинства, дошкілля, і сьогодні під час війни, знаємо багато прикладів відданості дошкільних працівників, учителів та загалом освітян у спасінні дітей в регіонах особливого ризику.

Дякую нашому засновнику – Черкаська обласна рада та Черкаська обласна державна адміністрація, Управління освіти і науки Черкаської облдержадміністрації, Уманська районна державна адміністрація, Уманська міська рада за можливість працювати, розвиватися, підтримувати ЗСУ своїм скромним благодійним внеском для найскорішої перемоги України. А Уманська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України й Уманське районне управління ГУ ДСНС України у Черкаській області – за допомогу в устаткуванні кабінету безпеки коледжу.

Дякуємо нашим ЗСУ за можливість тримати освітянський стрій!!!

В. о. директора, доктор філософії Зоя КРАМСЬКА

https://www.facebook.com/umanpedcollege/posts/pfbid0RjtMG7XrCyD6KNwAPyD5yx4xGvw44B19xHzpUwEdnGc9TXZDMouAKVdC3gMomH9Tl