Конкурсу педагогічної майстерності «КРАЩИЙ ЗА ПРОФЕСІЄЮ» – 25!

 6 квітня 2016 року в коледжі пройшов конкурс педагогічної майстерності «Кращий за професією» серед студентів-випускників спеціальності «Дошкільна освіта» з нагоди 85-річчя відділення дошкільної і початкової освіти та на честь 25- літнього ювілею Конкурсу.

Участь у Конкурсі дала можливість студентам-випускникам якнайкраще продемонструвати свій фаховий рівень: єдність знань, методичних умінь, мовної культури, педагогічної техніки, такту й оптимізму.
Ми пишаємося тим, що в освіті, зокрема в нашому коледжі, працюють такі талановиті педагоги – небайдужі, завзяті, новатори своєї справи, як Колісник Людмила Василівна!   Уже двадцять п’ять років поспіль вона є організатором і натхненником Конкурсу та постійно перебуває у педагогічному пошуку чогось нового, цікавого, а ще – випробує сили студентів у професійних конкурсах.

Оцінювало Конкурс високодостойне журі:

голова журі – Чепка Ольга Володимирівна, директор коледжу, кандидат педагогічних наук;

члени журі: Дзисюк Микола Валентинович – заступник директора з навчальної роботи, викладач-методист; Клименко Ольга Федорівна – голова циклової комісії дошкільної педагогіки та фахових методик Вінницького обласного комунального гуманітарно-педагогічного коледжу,експерт акредитаційної комісії;

Петриченко Неля Петрівна – головний спеціаліст відділу культури Уманської міської ради;

Троян Наталія Дмитрівна – завідувач сектору з дошкільного виховання Уманської міської ради;

Клеша Надія Миколаївна – вихователь ДНЗ № 23, спеціаліст I кваліфікаційної категорії;

Черевко Леоніла Василівна – голова профспілкового комітету коледжу, викладач-методист.

Переможцями Конкурсу стали:

ПЕРШЕ місце розділили 403-Д (керівник академгрупи – Кайкова Марина Миколаївна) та 406-Д (керівник академгрупи – Рябошапка Ольга Володимирівна);

ДРУГЕ місце – 402-Д (керівник академгруп – Сіроштан Оксана Петрівна);

ТРЕТЄ місце – 309-Д (керівник академгрупи – Штремель Світлана Володимирівна).

Переможці та учасники конкурсу «Кращий за професією» підтвердили – меж досконалості немає. Незмінною є любов до дітей, прагнення навчити своїх вихованців, що найкращий орієнтир у житті кожної людини – це знання.

 Від щирого серця бажаємо всім ніколи не зупинятися на досягнутому, максимально реалізувати свій творчий потенціал.

Хай ще потужніше б’ють джерела вашого таланту і натхнення, незламного оптимізму та творчих сил для плідної праці заради вашої самореалізації!

 Дякуємо всім, хто долучився до проведення цього заходу.

З повагою, завідувач ВДіПО Зоя Крамська

Педколедж інформ “Кращий за професією”