ПРОФОРІЄНТАЦІЯ ! ЗРОБИ ПРАВИЛЬНИЙ ВИБІР !

11 та 12 жовтня 2023 року викладачі КЗ «Уманський гуманітарно – педагогічний фаховий коледж ім. Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради» з метою всебічного ознайомлення з професіями, за якими готують фахівців у коледжі,

провели зустрічі з учнями 9- 11 – х класів закладів загальної середньої освіти Уманського району Черкаської області.

Школярі поспілкувалися з провідними спеціалістами та студентським самоврядуванням коледжу, більше дізналися про студентське коледжанське життя.

Коледжани провели бесіди, ігри, міні-тренінги, у процесі яких розкрили зміст тієї чи іншої професії: зміст діяльності спеціаліста; вимоги, що ставляться професією до особистісних якостей людини; плюсами та мінусами професійної діяльності; прикладами успішного опанування професією; перспективою кар’єрного або професійного зростання; зв’язком з іншими спеціалістами; потребою в кадрах у регіоні, країні.

Учнів шкіл зацікавили професії вихователя дітей дошкільного віку, інструктора з фізкультури, вчителя початкових класів, вчителя англійської мови, музики, інформатики, соціального працівника, спеціаліста з інклюзивної освіти, керівника фізичного виховання, надавача психологічних та правових послуг.

Дякуємо керівникам, учителям закладів загальної середньої та мистецької освіти м.Жашкова, м.Христинівки та сіл Тетерівка,Тинівка, Баштечки,

Углуватка, Верхнячка за співпрацю і співдружність у профорієнтаційній роботі та глибоке розуміння відповідального вибору професії випускниками.

Сьогодні Україні потрібні фахівці високого ґатунку, які мають отримати роботу своєї мрії та реалізувати себе в світі, який швидко змінюється !

Дякуємо Збройним силам України за можливість тримати освітній фронт!

Михайло ФЕДОРОВ, завідувач інформаційно-консультативним центром.

https://www.facebook.com/umanpedcollege/posts/pfbid0RyV72kqPq2EepZaj1qftQ155u8qaKdYrM2UPsCqJv1P7d3p9aZQU8tZxRYPh1Ch2l