Сьогодні студенти 202-П групи отримали унікальну можливість дізнатися більше про світ хімії завдяки екскурсії в Агрохімічна Лабораторія ПП « Поділля-Агрохімсервіс».

Ця подія була надзвичайно важливою, адже вона надала студентам можливість зануритися в атмосферу досліджень і вивчення хімічних процесів з перших рук.

Студенти мали можливість спостерігати, як виконуються хімічні аналізи грунту, води, насіння, добрив у реальному часі. Важливою частиною нашої екскурсії була можливість задавати питання фахівцям і дізнаватися більше про різні види аналізів та їх важливість для сільського господарства. Також студенти мали можливість провести окремі види аналізів власноруч. Зокрема було зроблено аналіз води на вміст нітратів, визначено рН різних речовин, проведено титрування.

Для багатьох студентів ця подія стала надихаючою та допомогла краще зрозуміти важливість хімії у сучасному світі. Загалом, екскурсія у хімічну лабораторію була надзвичайно цікавою та корисною подією. Вона допомогла нам побачити, як теоретичні знання перетворюються на практичні дослідження, і засіяла в нас належне захоплення хімією.

Щиро дякуємо за екскурсію, привітність, слушні поради Viktoria Valyuk та всім працівникам лабораторії.