УЧАСТЬ КОЛЕДЖУ У XV МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ «СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ»

27 березня 2024 року розпочала роботу в онлайн режимі XV Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти», яка за своїм фаховим рівнем, змістовністю програми є найбільш рейтинговою та широкомасштабною виставкою в Україні.

У роботі виставки взяли участь 485 педагогічних закладів України, серед яких і Комунальний заклад «Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т.Г. Шевченка Черкаської обласної ради» з темою презентації «Формування сучасного освітнього простору в КЗ «Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т.Г. Шевченка Черкаської обласної ради»».

Доповідачі Крамська Зоя Михайлівна, в.о. директора, доктор філософії та Денисюк Тетяна Костянтинівна, завідувач навчально-методичного кабінету, кандидат філологічних наук запропонували учасникам зустрічі до обговорення питання розвитку нашого коледжу в сучасних умовах, застосування інноваційних технологій в освітньому процесі, організації співпраці із закладами освіти в Україні та за кордоном, формування й утвердження української національної та громадянської ідентичності, пошуку дієвих рішень щодо розвитку науки й освіти в умовах сучасних реалій.

Підготовку презентації та технічний супровід здійснили офісний працівник Кифорук Юлія та викладач інформатики Бондаренко Олексій Сергійович.

Тетяна ДЕНИСЮК,

завідувач навчально-методичного кабінету, кандидат філологічних наук

https://www.facebook.com/umanpedcollege/posts/pfbid0dAHCDffsyYFhJnTJDE15NL2trVVSRxbZkxvbjUF5b5qncr634we9nQUuaoN8PPqjl