ШАНОВНЕ СТУДЕНТСТВО КОЛЕДЖУ !

Вітаю вас з Міжнародним днем студента!

Студентська пора − це особливий період життя, коли кожен із вас формує своє майбутнє, пізнає нове, знаходить друзів.

Другий рік поспіль ви відзначаєте Міжнародний день студента в умовах повномасштабної війни.

Але навіть у такий складний час ви прагнете здобувати освіту, демонструєте свою активну громадянську позицію, стоїте у перших лавах волонтерів, благодійників, добровольців.

Коледж пишається вами – вашою жагою до знань, цілеспрямованістю, патріотизмом, ініціативами, шляхетністю, оптимістичним поглядом у майбутнє, прагненням робити добро.

Викладацький колектив нашого коледжу головну свою мету вбачає в тому, щоб створити умови для професійного зростання, формування особистості студентів, а всі працівники коледжу працюють над забезпеченням безпекових умов вашого життя і здоров‘я.

Ми пишаємося вами. Своїми досягненнями, успіхами в навчанні, науці, музичному, хореографічному та образотворчому мистецтві, спорті, громадських справах ви вносите вагомий внесок у розвиток КЗ «Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т.Г. Шевченка Черкаської обласної ради», його авторитету в місті Умань, Черкаській області, Україні та за її межами!

Бажаю Вам неодмінних успіхів у навчанні, нових творчих досягнень, гармонійного духовного та фізичного розвитку.

Бажаю з кожною лекцією ставати на крок ближче до мрії. Бажаю освоювати обрану професію у повній мірі.

Вірю у Ваше щасливе майбутнє, у щасливе майбутнє рідної України!

Зоя КРАМСЬКА, доктор філософії, в. о. директора КЗ «Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради»