5 коментарів до “ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА ПРОФЕСІЙНИЙ СПОРТ”

  1. Дійсно,тема “особливості використання засобів іктмайбутніми педагогами на уроках фізичної культури” яку підняли для розгляду Романової Софії має важливе значення в сучасному освітньому просторі.

  2. Дійсно тема”особливості використання засобів ІКТ майбутнім педагогам на уроках фізичної культури”яку підняла Романова Софія,має важливе значення в сучасному освітньому просторі.

  3. Дійсно тема “Застосування інформаційних технологій на уроках фізичної культури” яку підняла Яцько А. має важливе значення в сучасному освітньому просторі.

  4. Ознайомившись зі статею Романова Софія. ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ЗАСОБІВ ІКТ МАЙБУТНІМИ ПЕДАГОГАМИ НА УРОКАХ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ. Яцько Аліна. ЗАСТОСУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НА УРОКАХ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ.Я зрозумів що роль використання ІКТ є дуже важливою у розвитку та виховані школярів.

  5. Дійсно тема»особливості використання засобів ІКТ майбутнім педагогам на уроках фізичної культури»яку підняла Романова Софія,має важливе значення в сучасному освітньому просторі.

Коментарі закриті.